INTRESSEOMRÅDEN

Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Blekinge

Ort

Jämshög

Ålder

63

E-POST

marianne.kotkamaa@gmail.com

Marianne Kotkamaa

Varför engagerar du dig i STF?
Turismen i Sverige kommer att bli än viktigare näringskälla i framtiden. Jag vill göra skillnad genom att engagera mig, att turisterna såväl från Sverige som från utlandet, kan göra attraktiva val i Blekinge. Inte på bekostnad av någon eller något, utan på ett sätt som skapar mervärde såväl för turister som invånare. Sist men inte minst! ………att få vara del av den härliga gemenskapen i STF. Lokalavdelningen i Västra Blekinge har engagerade medlemmar som också har roligt!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Det är viktigt att vi skapar förutsättningar för unga entreprenörer i våra kommuner och landskap genom support, coachning, nytänkande och engagemang. Genom att få igång unga entreprenörer inom turism, bidrar till att barn och ungdomar kan, genom entreprenörernas attraktiva utbud, komma ut i naturen och får möjlighet att lära sig att bidra till framtida hållbar utveckling. Jag är också intresserad av att bidra till att skapa kulturhistoriska vandringsleder i Västra Blekinge.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.