Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

INTRESSEOMRÅDEN

Barn- och ungdom, Hållbarhet och miljö, Kultur

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Bromma

Ålder

27

E-POST

liza09@live.se

Liza Yousef

Varför engagerar du dig i STF?
Jag kom in som deltagare på ett av STFs tillsammans läger som då bara var för tjejer, seden gick jag utbildning och blev lägerledare själv, haft några läger tillsammans med mina fantastiska andra ledaren, med tiden växte Tillsammans så stor, nu har vi killäger också.
Jag vill engagera mig för kultur och natur, ta vara på det vackra vi har och ta hand om det så de kommande generationer kan också ha det lika bra som vi har det nu. Integration är någon jag brinner för och vill jobba mer genom STF.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag skulle vilja att alla ska ges möjlighet att upptäcka den vackra naturen i Sverige, familjer ska ges möjlighet att vara med på olika äventyr oavsett ekonomi.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.