INTRESSEOMRÅDEN

Barn- och ungdom, Vandring

LANDSKAP

Dalarna

Ort

Borlänge

Ålder

58

E-POST

lmodinnilsson@gmail.com

Lisbeth Modin Nilsson

Varför engagerar du dig i STF?
STF ger fantastiska möjligheter till ett rikt och spännande frilufts- och kulturliv. Detta oavsett om man är ”nybörjare” eller van att vistas i natur eller i kulturella sammanhang. STF kan genom sin verksamhet, stödja och intressera de som har små möjligheter att berika sitt liv med STFs aktiviteter men även för dem med lång erfarenhet av detsamma. STF har, genom sina informationskanaler, gjort det enkelt att komma ut både i skog, fjäll, till sjöss och havs, och till boenden. Det känns lättillgängligt och förväntningarna infrias alltid, med råge. Jag tycker om att flera, unga som gamla, ges möjlighet till en rikare fritid i naturen oavsett var. Man ges möjlighet att hämta ny energi samt återhämta sig, både fysiskt och mentalt. STF leder oss till nya smultronställen!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag skulle vilja utveckla barn-och ungdomsverksamheten. Alltför många barn och ungdomar har för mycket skärmtid idag (dator, TV, spel, mobiler mm) för att det ska vara gynnande för deras välmående. Barn och unga mår bra av att vistas i naturen och att på det sättet lära mera om hållbarhet och miljö. Det är ett gott alternativ att delta i STF:s aktiviteter för barn och unga. Det kan öka det fysiska och psykiska måendet och blir ett komplement till stillasittande och inaktivitet. Det är också en god social verksamhet, att umgås med andra i naturen och lära sig hänsynstagande till allt levande, både människor och natur, ja hela jorden. Ett gott exempel på barn-unga verksamhet är STF Borlänge familj.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.