INTRESSEOMRÅDEN

Dugnadsarbete, Hållbarhet, Vandring

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Sollentuna

Ålder

25

E-POST

hjortron.hayashikawa@gmail.com

Linn Sofie Lundström

Varför vill du engagera dig i STF?

STF har både en unik roll och ett mycket viktigt uppdrag när det gäller att förvalta och utveckla möjligheterna att leva i och uppleva Sverige på ett hållbart sätt. Eftersom det är en organisation som till stor del byggs av medlemmarnas arbete känner jag att jag vill bidra! Att vara ett medlemsombud bland många, som har olika erfarenheter och hjärtefrågor men en gemensam vilja, tror jag kan skapa en bra mix som för STF framåt i de utmaningar som framtiden kommer att bjuda på.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag vill bidra med idéer till och återkoppling på förslag och planer, särskilt när det gäller hur STF:s styrkor på bästa sätt kan stärka hållbarhetsperspektivet i friluftsverksamheter. Hur kan olika typer av hållbar turism utvecklas och vidareutvecklas sida vid sida? Kan dugnadsarbete vara en del av detta, samtidigt som det är ett sätt att engagera flera? Jag är också intresserad av att vara med och utveckla pedagogiskt material som kan användas i STF:s verksamheter.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.