INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Mångfald och integration

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Stockholm

Ålder

48

E-POST

linea.sandstrom@gmail.com

Linéa Sandström

Varför engagerar du dig i STF?
I en alltmer stressig vardag behövs fler ambassadörer som kan inspirera och hjälpa människor, inte minst nyanlända men även funktionsvarierade och barn och äldre ut i natur och friluftsliv. Personligen tillför engagemang en nyans till i livet. På sikt kan jag se mig som medarbetare för boende eller integration eller kust och fjäll, med min erfarenhet från alperna och restaurang och hotellbranschen samt kajaking, vandring och skidåkning samt skoter, men mest vill jag vara en länk som kan påverka och inspireras samt sprida glädje och kunskap om naturens läkande kraft och möjligheter samt inte minst inom hållbarhet och miljö- samverkan människa- natur. Och jag lär känna fler som jag!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Tillgänglighet samt Höga Kusten och Borgafjäll, kvaliteten på boenden och anläggningar. Synlighet och prisbilder. Skoterleder och mtb- får de plats i naturen?
Att fler nyttjar inom fler målgrupper, alltifrån cykling till kajaking till vandring och boende, lite som i starten av STF genom mer resultatssäker drift av stationer, boenden. Höga Kusten, Borgafjäll. Få ut Sverige som större turistland i Europa men även USA. Hur? Först måste jag lära mig mer om STF, men min erfarenhet kan bara vara en tillgång för föreningen gällande turism efter 25 år av Schweiz, Australien, Spanien, Frankrike men inte minst min uppväxt i Höga Kusten och ständig vistelse i skidspår och svampskog. Kanske till och med Stockholmarna behöver hitta till STF och resa både skidmässigt men kustmässigt via gruppresor, eller singelresor? Integration, kunskap om skog och kust, som rekreation.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.