INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Lokalt engagemang, Vandring

LANDSKAP

Södermanland

Ort

Tystberga

Ålder

47

E-POST

lino@tele2.se

Linda Östling

Varför vill du engagera dig i STF?

Mina intressen passar bra ihop med vad STF står för,  jag är medlem sedan flera år, från början för att jag bodde på vandrarhem runt om i landet under semesterresor.  Är numera engagerad i en lokalavdelning. Det är väldigt givande med den gemenskapen och de många nya kontakter man får. Att ordna aktiviteter med lokalavdelningen för att dela med sig och visa andra smultronställen i närområdet, både natur och kultur,  och att själv få  upptäcka nya ställen i Sverige och naturupplevelser brinner jag för.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Hållbarhet och miljöfrågor, att ta hand om naturen  är viktigt i fortsatta arbetet att få fler att semestra och upptäcka Sverige. Lokala verksamheten; samarbete med andra föreningar tex Friluftsfrämjandet och Naturskyddsföreningen, för att dra nytta av varandras kunskap. Vandring; hitta och tipsa om fler rundslingor att vandra.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.