INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Kunskapsspridning, Minskad klimatpåverkan

LANDSKAP

Södermanland

Ort

Tystberga

Ålder

49

E-POST

lindannaostling@gmail.com

Suppleant - Linda Östling

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Att STF fortsätter få fler att upptäcka natur och friluftsliv i närområdet och samtidigt bidrar med kunskap om hållbarhet och miljöfrågor för att ta hand om naturen. Fortsätt utveckla lokala verksamheten och samarbete med andra föreningar tex Friluftsfrämjandet och Naturskyddsföreningen för att dra nytta av varandras kunskap.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Fortsatt fokus på en hållbar utveckling inom natur, friluftsliv och turism i Sverige. I detta arbete blir det viktigt att värna om och informera om allemansrätten samt att ha fokus på natur och upplevelser i hela landet för att undvika att det blir för högt tryck med turistande på vissa platser.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag är medlem i STF sedan flera år och mina intressen passar bra ihop med vad föreningen står för. Jag är engagerad i en lokalavdelning och det är väldigt givande med gemenskapen och de nya kontakter man får där. Att ordna aktiviteter med lokalavdelningen för att dela med sig av smultronställen och att själv upptäcka nya ställen i Sverige och naturupplevelser brinner jag för.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.