INTRESSEOMRÅDEN

Barn- och ungdom, Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Stockholm

Ålder

35

E-POST

lillemorhult@gmail.com

Lillemor Hult

Varför vill du engagera dig i STF?

Jag är en friluftsnörd i själ och hjärta som formligen älskar STF och det föreningen gör, gjort i alla år och står för. Nu vill jag bidra mer aktivt till STFs framtid, till att fler upptäcker naturen, det underbara i en fysiskt aktiv semester och att dessutom genom detta bidra till förbättrad folkhälsa, integration och att STF står starkt i många, många år till. Idag marknadsför och tipsar jag om det underbara med friluftsliv och STF till vänner och bekanta så fort möjlighet ges och i mina andra kanaler.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag skulle framför allt vilja vara med och utveckla i balans med att bibehålla. Dvs, jag tycker det är viktigt att STFs historia bevaras och finns nära kopplat till nutiden och den utveckling som sker. Bekvämt och inbjudande men också genuint och avskalat, – det skulle jag vilja var ledorden för utvecklingen inom föreningen; det som är charmen med STF. Kan bidra med påverkansarbete, organisationsutveckling, digitalisering för kostnadseffektivitet, folkhälsa mm.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.