INTRESSEOMRÅDEN

Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Västerbotten

Ort

Skellefteå

Ålder

54

E-POST

li.holmberg27@gmail.com

Li Holmberg

Varför engagerar du dig i STF?
STF har en mycket viktig roll att inspirera fler att upptäcka Sverige, och kunna göra vår fantastiska natur och  rika kultur tillgänglig för alla. Det är en stor glädje att tillsammans med andra aktiva och engagerade människor inom STF kunna sprida kännedom om unika och magiska naturupplevelser i Sverige. Därför blir STF ett naturligt val för mig, det är socialt, meningsfullt att få bidra till flera sätt för att utveckla STFs verksamheter. Genom STF har jag själv upptäckt många fantastiska platser i vårt land.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Det är otroligt viktig att vi inom STF arbeta för en växande medlemsskara, jag vill verka inom STF för att engagera fler att blir medlem, samt skapa och delta aktiviteter och händelser som är unika och välgörande för kropp och själ. Jag vill på olika sätt locka fler att upptäcka den unika och fantastiska fjällmiljö och natur vi har i Sverige. Jag vill gärna medverka till en positiv utveckling av hållbar turism i vårt land.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.