INTRESSEOMRÅDEN

Hållbarhet och miljö, Mångfald och integration, Vandring

LANDSKAP

Uppland

Ort

Uppsala

Ålder

24

E-POST

kornelia.ai.johansson@gmail.com

Kornelia Johansson

Varför engagerar du dig i STF?
Naturen och möjligheten för alla att enkelt ta del av den är något som jag verkligen brinner för. Svenska Turistföreningen har en historia av att arbeta för just detta och jag tycker att det verksamheten hela tiden breddas på ett positivt sätt. Jag vill gärna vara med och synliggöra den natur vi alla kan ha tillgång till, värdet av den och vikten av att ta hand om den. För egen del så spenderar jag gärna min tid i en kajak, på fjällvandring eller på ett tåg på väg någonstans i landet.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag skulle gärna vilja vara med och utveckla STFs långsiktiga arbete med integration och mångfald ännu mer. Jag tycker också att det är viktigt att fler får upp ögonen för möjligheten att spendera semestrar och ledigheter hemma i Sverige. Vi har en stor mångfald i vårt avlånga land och jag tycker att alla ska känna sig välkomna att utforska den!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.