INTRESSEOMRÅDEN

Lokalt engagemang, Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Östergötland

Ort

Boxholm

Ålder

66

E-POST

kjellknutsson@telia.com

Kjell Knutsson

Varför vill du engagera dig i STF?

Svenska Turistföreningen är en bärare av kulturarv och naturintressen i Sverige, det är en av orsakerna till att jag engagerar mig i just STF. Det är uppmuntrande när människor genom föreningens aktiviteter blir engagerade, medvetna om och får en känsla för t.ex. ett naturområde. Det blir ett sätt att skapa engagemang och en vilja att leva hållbart. För mig är det viktigt att på lokal nivå utveckla kultur- och naturaktiviteter.

 

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag är intresserad av att utveckla friluftslivet, vandring på våra leder i Sveriges natur är ett mycket bra sätt att upptäcka både naturens värde och sig själv. Låglandsvandring har i STF lyfts upp som ett reellt alternativ till fjällvandring, det önskar jag vidareutveckla. Jag vill påverka STF att arbeta för en så orörd natur som möjligt. Jag vill utveckla arbetet med aktiviteter för barn och familjer. Att få barn att upptäcka glädjen i natur- och friluftsliv kan vara en av nycklarna till en hållbar framtid. Jag vill vara med och utveckla STF:s roll i miljö- och hållbarhetsfrågor.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.