INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Leder och underhåll, Minskad klimatpåverkan

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Bagarmossen

Ålder

49

E-POST

karin.tillhagen@fd.stfturist.se

Karin Tillhagen

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Den inslagna vägen som STF tagit; att satsa på bredare grupper att ge sig ut i natur snarare än stad och underlätta för dessa. STF bör ta tillvara på det stora medlemsunderlaget som finns och satsa ännu bredare på dugnadsarbete och möjlighet till stugvärdsuppdrag och liknande. Utveckling och förenkling för familjer som velar och är osäkra, som kan beställa hela paketlösningar, eller i alla fall delar av det, är något att satsa vidare på! Viktigt då att se till att leder är underhållna och väl markerade.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Att fler och bredare målgrupper ska komma ut i naturen, nära sitt hem och inom kollektivtrafik, samt fortsätta driva opinion kring hemester – ett klockrent koncept. Förenkla och marknadsföra det mer och bedriv opinion!

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag lever för och i naturen i allt jag gör i princip. Skog, berg och hav är mitt liv och det värnar jag om; oavsett om det är cykling till jobbet, löpning på stigar till fjälls eller hemmavid, topturing på snöklädda berg, skridskor på en blank sjö, där jag ju även paddlar kajak när vattnet är öppet såklart. STFs värderingar och de möjligheter föreningen gör för att fler ska komma ut i naturen är oerhört värdefullt. Jag har varit medlemsombud två gånger tidigare och har fått frågan att ställa upp igen, så självklart gör jag det.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.