INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Hållbarhet och miljö, Kust och skärgård

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Bagarmossen

Ålder

45

E-POST

karin@tillhagen.se

Karin Tillhagen

Varför engagerar du dig i STF?
STF erbjuder en bredd för alla målgrupper och inom så många olika intresseområden, det gillar jag! Inom STF finns något för alla i enkelhet till mer lyx för den som känner för det, precis som mänskligheten är – olika, olikheter berikar och det står STF för tycker jag! Jag vill stödja en förening som gör det enklare för människor att uppleva det som får mig att må bättre, naturen och aktiviteter i naturen!
Jag kan inte välja vilken aktivitet eller årstid som jag gillar bäst, jag gillar ALLT som har med att vara ute att göra – precis det som jag upplever STF står för!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag har med min familj utnyttjat STFs bredd sedan barnen var små, nu är de stora och det finns alltid något för oss som familj.
Jag skulle vilja vara delaktig i att få fler som kanske inte ser naturen och STF som naturligt att göra det. Att få fler som inte vet vad STF har för koncept att få ta del av och inspireras och inse hur berikande det är för en familj och relationer att vara ute i naturen, hur enkelt det faktiskt är.
STF följer utvecklingen att erbjuda något för alla, även den moderna människan som önskar mer komfort, jag är gärna med och utveckla den bredden, men även med ögon på det hållbara i detta, jag tror mig ha erfarenhet och bra tankar att bidra med här. Jag har många hjärtefrågor:)
Bilden på mig symboliserar mig ganska bra, på en sten i skogen, men en medhavd macka i handen – det behöver inte vara svårare än så.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.