INTRESSEOMRÅDEN

Vandring

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Stockholm

Ålder

27

Johanna Qvarfordt

Jag är medlem i STF för att enkelt kunna komma ut och få uppleva Sveriges fantastiska natur och miljö. Tack vare STF har jag kunnat besöka platser som jag annars inte hade haft möjligheten att komma till framför allt genom att bo på fjällstugorna.

Jag har ett stort intresse för miljö och hållbar utveckling och vill jobba med det på ett brett plan. Eftersom många människor lever i stadsmiljöer är naturen inte så nära och därför märker de inte negativa klimat och miljöförändringar. För att motivera människor till förändring är det viktigt att visa dem den vackra natur som är värd att bevara och där har SFT en unik möjlighet. Genom att få ut folk i naturen tror jag att de kan motiveras till att förändra sina livsstilar för en hållbar framtid.

Jag har ett långt ideellt engagemang som ungdomstränare i Fredrikshofs friidrottsförening. Under den senaste tiden har jag även engagera mig för att förbättra förutsättningarna för cyklister, framför allt i Stockholm. Jag är nu i slutet på en tvåårig master utbildning i hållbar utveckling och utöver att studera ägnar jag mig åt friluftsaktiviteter, träning, vänner och familj.

Kontakta Johanna på Johanna.Qvarfordt@stfturist.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.