INTRESSEOMRÅDEN

Kultur, Mångfald och integration

LANDSKAP

Värmland

Ort

Karlskoga

Ålder

72

Jan-Ove Beckman

I första hand är jag medlem för att delta i och utveckla verksamheten i lokalavdelningen. Jag är van anordnare av resor och utflykter, och guidar vid bussresor. I andra hand för att utnyttja STF-anknutna boenden.

Jag vill utveckla det vi arbetar med. Vi försöker hitta innehåll och former att attrahera nya, yngre målgrupper. Vi försöker hela tiden bli ännu bättre på att erbjuda ett varierat och intressant program för våra medlemmar. Medlemsrekrytering är viktigt. Vi syns genom vårt gedigna program men också genom vårt samarbete med lokala media, kommuner och övrigt föreningsliv.

Jag arbetar relativt energiskt med att utveckla affärsverksamheten inom bolaget. Är intresserad av idrott, och har tidigare varit ordförande i elitidrottsförening. Tränar själv regelbundet kondition och styrka. Reser en del, och ägnar mig åt hus och hem, barn och barnbarn.

Kontakta Jan-Ove på Jan-Ove.Beckman@stfturist.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.