INTRESSEOMRÅDEN

Kunskapsspridning, Lokal ideell verksamhet, Minskad klimatpåverkan

LANDSKAP

Östergötland

Ort

Norrköping

Ålder

70

E-POST

ibgstrom@gmail.com

Inga-Britt Ström

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Lokalavdelningarna är en viktig del av STF. Som jag ser det finns det ett behov av att stödja lokalavdelningarna i deras arbete att utveckla föreningarna för att möta framtida behov och utmaningar inom föreningslivet. Jag ser också ett behov att lokalt öka samarbetet med andra organisationer för viss verksamhet och utbildning.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Vi har en unik möjlighet att vistas i vår omväxlande natur. Vårt fina land är ett populärt turistmål. Vi blir fler och fler som ska samspela i naturen. Jag ser att STF har en viktig roll för att sprida insikt och kunskap om det ansvaret och åtagandet.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

STF är en organisation med bra värderingar som speciellt på senare år haft stor betydelse för mitt aktiva liv där vandring är en stor del. Jag är aktiv i styrelsen för lokalavdelningen Bråvalla, som har sin bas i Norrköping. Har stor föreningsvana och erfarenhet av att vara förtroendevald i olika sammanhang. Större delen av mitt arbetsliv har jag arbetat med kompetensutveckling på olika nivåer, vilket utvecklat mitt intresse för människors och föreningars utveckling. Där ser jag att mina erfarenheter kan komma till nytta för att utveckla lokalavdelningarna i STF.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.