INTRESSEOMRÅDEN

Kultur, Påverkansarbete

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Stockholm

Ålder

73

Ing-Britt Källman

Mitt engagemang i STF grundar sig på mitt intresse för natur, miljö och låglandsvandringar.
Jag vill engagera och berika t ex barnfamiljer och mångkulturella som kommer till vårt vackra land. Dessutom värnar jag om vårt världsarv.

För att förändra i lokalavdelningarna så bör det nog till en förändring som kommer från STF Centralt. Det krävs mer engagemang från lokalavdelningarna, om en ordförande i en lokalavdelning inte är aktiv nog måste STF Centralt ta ett beslut att en ny tillsätts eller börjar om på nytt. Jag vill se ett nytt koncept till lokalavdelningarna. För att hänga med i tiden så behövs engagemang.

Jag är engagerad i olika föreningar, bl a stugvärd i Huddinge Naturreservat Paradiset. Jag reser minst två till tre gånger om året i Sverige, då blir det Småland, Jämtland och Europa. Uppskattar konstutställningar och att laga mat och baka. Jag träffar även skolor och berättar om STF Stockholms lokalavdelning.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.