INTRESSEOMRÅDEN

Kultur, Mångfald och integration

LANDSKAP

Småland

Ort

Jönköping

Ålder

74

Hans-Olof Görebrant

Jag gick med i STF för att jag såg i det lokala programmet att det fanns mycket intressanta studiebesök att göra. Tycker om möjligheten att använda vandrarhemmen, och att man träffar personer med liknande intressen. Det finns fortfarande mycket att lära om vår bygd. Turisttidningen läser jag från pärm till pärm.

Vi behöver anpassa vårt lokala utbud så att det kommer fler yngre. Samarbetet mellan de lokala ”kretsarna” kan utväxlas. Vi skulle åter kunna anordna kortare resor, även med övernattning. Miljöarbete tycker jag är viktigt, vi har redan samarbete med naturföreningar i kommunen.

Arbetar sedan 1983 med Jönköpings Närradio, och gör i första hand informella intervjuer som sänds två gånger per månad. Är medlem i Jönköpings Spårvagns- och Busshistoriska Sällskap samt arbetar som lokalguide i kommunen. Tycker om att besöka nya platser och läser gärna reseskildringar och biografier.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.