INTRESSEOMRÅDEN

Vandring

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Bromma

Ålder

31

E-POST

hakan.emilsson@gmail.com

Håkan Emilsson

Varför engagerar du dig i STF?
Jag tycker STF är en fantastisk förening som står på en mycket sund värdegrund. Tre saker som STF är för mig: STF hjälper till att tillgängliggöra fjällen på ett sätt som inte äventyrar nästa generations möjlighet att själva upptäcka dem på nytt; verkar för folkbildning inom natur, miljö och historia genom skrifter, affischer, aktiviteter och historieberättande; samt bedriver ett viktigt påverkansarbete på riksnivå (ex nattåg till Åre). Sammantaget tre av de aspekter som gör att jag vill engagera mig mer i STF!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Punkterna i första svaret. Samt det ideella engagemanget, gärna på lokal nivå. Allt från ”vandringspub” för att få friluftsintresserade att träffas och berätta historier till lokala utfärder som kajak, upptäcka sitt lokala naturreservat, åka till närmaste nationalpark, svampplockningstur etc. Har också tidigare arrangerat sommarvandringar med nybörjare, det vore kul att göra igen.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.