INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Lokalt engagemang, Vandring

LANDSKAP

Göteborg

Ort

Mölndal

Ålder

68

E-POST

gunnel.r@gmail.com

Gunnel Ragnhult

Varför engagerar du dig i STF?
Att vara engagerad i lokalavdelningen ger mycket och jag vill dela med mig glädjen med att vistas ute i naturen. Som vandringsledare i lokalavdelningen hoppas jag kunna få fler att utforska naturen nära hemma.
Har sedan barnsben fjällvandrat en hel del och att kunna dela med mig av tjusningen med att befinna sig i fjällvärlden är en viktig drivkraft för mitt engagemang i STF. Arbetar som stugvärd sedan 2005 och kan som sådan serva fjällvandrare och skidåkare på deras turer i fjällvärlden och ge tips som kan förhöja deras upplevelse av sin fjällvistelse.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Viktigt att stärka det lokala engagemanget. Att STF är delaktig i utvecklingen av det lokala friluftslivet som att vara med i utveckling av vandringsleder m.m. lokalt.

Få fler att upptäcka fjällvärlden bortanför norra Kungsleden. STF bör fortsätta att arbeta för att underlätta resa till och från fjällen. Det ska vara lätt att resa till fjällen, lätt att planera sin fjällvandring. Det ska vara möjligt att få uppleva fjäll trots olika förutsättningar fysiskt, ekonomiskt eller socialt. Vill att STF ska fortsätta med Höstlövet där man ger möjlighet för barnfamiljer med svag ekonomi få uppleva ett höstlov med naturupplevelser.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.