LANDSKAP

Lappland

Ort

Kiruna

Ålder

67

E-POST

erna.grime.grape@fd.stfturist.se

Erna Birgithe Grime Grape

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

STFs hållbarhetsarbete är det som för mig blir viktigast. Att verka för hur kan vi använda naturen samtidigt som vi ser till att bevara naturen är för mig hållbarhet.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Hållbarhet. Hur använder vi naturen, hur kan vi låta människor få uppleva naturen och alla friskfaktorer naturen bidrar med för människan, samtidigt som vi bevarar en natur i god balans?

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag älskar att vandra i fjällen och skogarna och tycker jättemycket om dugnadsarbete på fjället med gemenskap och det man får bidra med praktiskt. Jag har bakgrund från Den Norska Turistforeningen – DNT där jag varit Hyttetillsyn i 13 år för Troms Turlag. Jag har själv fjällvandrat mycket med tält och i stuga. Jag är utbildad förskollärare och logoped. Jag har som dröm att få vara stugvärd en sommar på den stugan i norra Sverige där stugvärden får bo i tält. Där skulle jag passa allra bäst! Jag har en man, barn, och barnbarn samt en hund som är vår trogna vandringskamrat.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.