INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Fjäll, Kust och skärgård

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Stockholm

Ålder

54

E-POST

erik.ronnby@quadruped.se

Erik Rönnby

Varför vill du engagera dig i STF?

Är medlem i STF sedan barnsben och har föreningen i blodet. Har varit aktiv i styrelsen för lokalavdelningen Östra Södermanland (även ombud på Riksstämma). Utbildad Färdledare och aktiv fjällvandrare sedan länge. Gillar att bo på trevliga vandrarhem runt hela Sverige. Privat har jag jobbat med företagsledning i hela mitt liv, och besitter en hel del kunskap i organisationslära som jag säkert kan använda. Tillhör också en unik skara som har lett långfärdsskridsko under STF-flagg.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag tror att föreningens koncept ”Känn ditt land” är aldrig så aktuellt som nu i den ekologiska omställningen (och så klart pandemin). Självklart kommer även klimatuppvärmning innebära en möjlighet till helt ny inkommande turism i Sverige  samt att nya samhällsgrupper (inte bara vita medelålders män) börjar leta sig ”uppåt”. För att klara detta på ett ansvarsfullt och hållbart sätt måste det ske en ordentlig upprustning av logistik och hela infrastrukturen runt ”fjälllivet”.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.