INTRESSEOMRÅDEN

Mångfald och integration

LANDSKAP

Gästrikland

Ort

Gävle

Ålder

32

Eiran Cooper

Jag är medlem i STF för att jag vill värna om den svenska naturen. Eftersom jag har fjällvandrat i en del länder utanför Norden, förstår jag hur viktig och unik vår allemansrätt är. Det är ju ännu viktigare att vi värnar om miljön så att framtida generationer får uppleva det som vi kan göra idag. Jag ser att STF har en viktig roll i detta arbete.

Jag vill fortsätta att utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet, för att fortsätta minska organisationens klimatavtryck. När så är möjligt ska fjällstugorna renoveras för att bli mer miljömässiga när det gäller energi, vatten och avlopp samt avfallshantering. Målet ska vara att bli bäst. En hel del har redan gjorts, men det gäller att bli ännu bättre. En annan hjärtefråga för mig är integration och jag tycker att STF kan ha en ännu större roll i integrationsarbetet, som en naturlig mötesplats för människor från olika kulturer.

Jag är förtroendevald i Gävle kommun på uppdrag av Centerpartiet. Jag sitter som ersättare i kommunfullmäktige, ordinarie ledamot i valnämnden samt ersättare i Folkteatern Gävleborgs styrelse. På fritiden ägnar jag mig åt bushcraft, fjäll- och skogsvandring och bergsklättring.

Kontakta Eiran på Eiran.Cooper@stfturist.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.