INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Vendelsö

E-POST

christer@wallin-partner.se

Christer Wallin

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Som mycket engagerad i frågor rörande skärgård, fjällvandring och viltförvaltning skulle jag vilja att vårt STF bland annat tydligt säkrade upp tillgängligheten i våra skärgårdar. Detta inte minst då Skärgårdsstiftelsen som tidigare fyllt en viktig funktion inom detta område nu har allt större förtroendemässiga, organisatoriska och även ekonomiska problem. Detta är världens bästa skärgårdar. Utöver detta önskar jag söka hitta sätt att om möjligt minska markeroderingen kring våra underbara fjällområden samtidigt som vi bereder allt fler möjlighet att njuta av den aktuella naturen.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Jag tror att alla som väl ser STF ställer sig bakom oss. Däremot behöver vi synas ännu mer så att vi blir fler aktiva medlemmar.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag är engagerad i Svensk natur via vandring, segling, viltförvaltning och dykning. Jag har varit och är mycket engagerad gällande viltförvaltningen i vårt underbara land. Bedriver dessutom en hel del utbildning inom viltförvaltning.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.