Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

INTRESSEOMRÅDEN

Dugnadsarbete, Fjäll, Hållbarhet och miljö

LANDSKAP

Västerbotten

Ort

Skellefteå

Ålder

69

E-POST

k_c_westman@hotmail.se

Christer Norde

Varför engagerar du dig i STF?

Jag kände att jag ville göra något meningsfullt efter att jag avslutat min yrkeskarriär och eftersom jag redan innan dess valt att gå med i STF som medlem var steget inte långt att engagera mig mera. STF som organisation har alltid legat mig varmt om hjärtat och nu är jag bl.a ordförande i Skellefteå lokalavdelning, dugnadsledare och stugvärd. Under de senaste åren har dugnadsarbete i fjällstugorna blivit mer och mer populärt och där finns mer att utveckla tycker jag. En stor plats i mitt liv har hållbarhet och inom det området finns hur mycket som helst att göra.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.