INTRESSEOMRÅDEN

Dugnadsarbete, Vandring

LANDSKAP

Medelpad

Ort

Sundsvall

Ålder

42

E-POST

lina.tostar@yahoo.se

Carolina Tostar

Varför engagerar du dig i STF?
Jag tycker mycket om att vara ute i naturen och att vandra och har i samband med det bott på många av STFs vandrarhem och fjällstationer. Jag tycker att det är så bra att STF finns! Och just därför vill jag också bidra, för att jag vill att STF ska fortsätta finnas. Att engagera sig inom STF ger också möjlighet till att träffa nya människor som delar mitt intresse för friluftsliv men som alla har olika erfarenheter och upplevelser som det är roligt att få ta del av.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Generellt tror jag att många förknippar STF med fjällen. Jag skulle vilja jobba för att STF blir mer synligt ”på hemmaplan” och bidra till att fler barn kommer ut mer i naturen i närområdet. På flera orter finns det idag möjlighet för barn att låna sportutrustning, varför inte utöka sortimentet med gummistövlar, ryggsäckar och jackor som står emot regn och rusk? Kanske det kan vara något att prova?

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.