INTRESSEOMRÅDEN

Leder och underhåll, Påverkansarbete

LANDSKAP

Halland

Ort

Slöinge

Ålder

35

E-POST

carl_dyrendahl@hotmail.com

Carl Dyrendahl

Varför engagerar du dig i STF?
Mitt medlemskap i STF har starkt bidragit till en stor nyfikenhet och lust att upptäcka mitt eget land. Jag läser gärna information från STF och gläds varje gång det dimper ned en Turist i brevlådan. Medlemskapet har också gjort det möjlighet att bo förmånligt på spännande platser främst i Sverige, men även utomlands. Jag vill gärna ge tillbaka till STF genom att ställa mitt engagemang till förfogande, och tror att en jordnära bakgrund tillsammans med professionella erfarenheter från strategiskt arbete och min ideella erfarenheter från ridsporten och de gröna näringarna kan komma STF till gagn. Jag bidrar gärna till att fler blir nyfikna och vill upptäcka vår natur och kultur!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag vill att alla i Sverige bereds möjlighet att ta del av både natur och kultur, att vi tar vara på upptäckarglädje och får livskvalité genom gemenskap och upplevelser med små ekologiska fotavtryck. Jag har stort intresse för och är gärna med och utvecklar dialoger kring hållbar turism, hållbart utnyttjande av vår natur och ansvarsfullt förhållande till allemansrätten! Utvecklar strategier för hur vi bäst bevarar landets många olika natur- och kulturmiljöer och samtidigt på ett hållbart sätt brukar dem och njuter av dem.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.