INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Kust och skärgård, Vandring

LANDSKAP

Uppland

Ort

Öregrund

Ålder

42

E-POST

camillis.andersson@gmail.com

Camilla Andersson

Varför engagerar du dig i STF?
Jag tycker det är väldigt roligt att tillsammans med andra personer med liknande intressen ordna aktiviteter i närmiljön och ibland i övriga delar av Sverige och uppleva dem tillsammans med en blandning av personer – aktiviteter som man kanske inte hade kommit på själv. STFs inriktning och värdegrund tilltalar mig, med inriktning på natur och kultur, upptäckarlust, mångfald och långsiktighet. Det är kul att försöka få ut fler personer att upptäcka allt som är kostnadsfritt och ibland få till upplevelser som kanske kostar en slant men är något man inte kan göra på egen hand, som ger det där lilla extra till en vandring, ett besök hos någon lokal konstnär eller kanske en intressant föreläsning på tema natur och kultur.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag skulle gärna vilja utveckla mer vandringskoncept bl.a. genom att hitta sätt att sprida informationen mellan lokalavdelningarna – om intressanta ställen att upptäcka, bra små och längre vandringar eller kanske paddlingar. De där platserna som man vet om som lokalavdelning men kanske inte är lika lätt att upptäcka för mig som kommer från en annan del i landet. Det kan bli intressanta guldkornstips. Eftersom jag också tycker om kust och skärgård skulle jag vilja få fram ännu mer vad som går att göra i skärgårdsområdena för STF-medlemmar.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.