INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Social hållbarhet, Vandring

LANDSKAP

Jämtland

Ort

Östersund

Ålder

68

E-POST

britt-marie.sjodin@fd.stfturist.se

Britt-Marie Sjödin

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

STF är en spännande och framåtsyftande förening som kan tillföra mycket till människors möjlighet till aktivt  friluftsliv och hållbara aktiviteter såväl i den lokala hemmamiljön som vid resor till exempelvis fjäll, skog och hav. Det är viktigt att vi kan erbjuda olika typer av aktiviteter, så att det finns något för alla och till rimliga priser.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Viktiga framtida frågor är aktivt friluftsliv,  miljö och hållbarhet, men också att vi fortsätter ha  intresserade och engagerade medlemmar. Det är viktigt för STF att ha en positiv medlemstrend och få nya medlemmar och kanske därmed också ett nytillskott av ledare. Hur vi med vår verksamhet och våra olika aktiviteter kan attrahera familjer, ungdomar, äldre alla med olika bakgrund,  och därmed  fortsätta bidra till en aktiv fritid och kanske rikare friluftsliv för många. Förutom klimat, miljö och hållbart tänkande är medlemsfrågan central.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

I mitt yrkesverksamma liv har jag främst arbetat med ekonomi och  organisationsfrågor. Inom STF är jag kassör i lokalavdelningen sedan ett antal år och sitter också i STFs representantskap. STF är för mig en organisation som känns ”hemma” och som jag hoppas att jag kan bidra med något i.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.