INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Mångfald och integration, Påverkansarbete

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Bandhagen

Ålder

36

E-POST

mandic.bojana@gmail.com

Bojana Mandic

Varför vill du engagera dig i STF?

STF är en organisation med en stor plattform och en förmåga att kunna nå ut till många. Detta är någon att värna om och använda sig av i en värld där komplexa frågor kring miljö kommer att bli än viktigare. Här tycker jag att STF har en viktig roll att spela. Till vardags jobbar jag med att engagemangsfrågor och organisationsutveckling, något jag hoppas att jag kan bidra med även här.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Att fler som inte har fått Sveriges friluftsliv med modersmjölken kan få upptäcka Sveriges natur och kultur. Min familj och jag kom till Sverige när jag var sju år och jag har under årens lopp tänkt mycket på hur känslan av tillhörighet skapas. Genom att ta del av Sverige blir det även ”min” mark att gå på, en slags självklar tillhörighet. Det skulle jag vilja att fler får känna. Jag hittade den känslan mycket genom föreningslivet men också genom den fysiska närvaron i den svenska naturen. Jag tror att STF kan bli en aktör för att skapa ett sådant sammanhang.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.