INTRESSEOMRÅDEN

Vandring

LANDSKAP

Östergötland

Ort

Ödeshög

Ålder

31

Björn Theel

Jag har valt att bli medlem i STF som vandrarhemsvärd, men även för att föreningen står för bra saker. För oss är det en stolthet att bedriva en anläggning inom STF. Det är kul att känna oss delaktiga i att få fler människor att upptäcka Sverige.

Jag vill öka medlemsantalet. Med fler medlemmar ökar intäkterna och logiomsättningen för de som bedriver verksamhet i STF. Viktigt är boendet som helhet, t.ex. interiören, omgivningarna, historien bakom och placeringen. Jag vill även ha mer marknadsföring – om fler människor ser STF i olika sammanhang, så ökar antalet nyfikna, och kanske även medlemskapen. Fler medlemmar generar lönsamhet, fortsatta satsningar och bättre upplevelser.

Jag och min fru har spenderat två år på resande fot och därigenom fått intresset av att driva ett vandrarhem med tillhörande café. Min familj är det bästa och finaste jag har, och vi har valt ett liv i Sverige som vandrarhemsvärdar. Vi är även engagerade i Tåkerns naturreservat och Naturskyddsföreningen. Mitt motto: ”Vägra dö nyfiken och lev varje dag medans du kan, man vet aldrig när det tar slut”.

Kontakta Björn på Bjorn.Theel@stfturist.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.