INTRESSEOMRÅDEN

Leder och underhåll

LANDSKAP

Lappland

Ort

Kiruna

Ålder

74

Björn Lundquist

”Lär känna ditt land” var det som från början fick mig att bli medlem. STFs insatser i fjällen från 1900-talets början, och min farbrors Gösta Lundquist verksamhet inom STF, har varit en inspiration för mig. STF bör vidareutveckla dess historiska arv. Jag är medlem för att jag tror att STF har en viktig roll att spela, till exempel genom att ge nya svenskar möjligheterna att lära känna Sverige.

Fjällvärlden ska vara fri från ohämmad motorsport på och utanför lederna. Fjällvärlden måste bevaras för kommande generationer, både vad gäller fauna och flora. Jag vill också vara med och utveckla stugvärdssystemet och prova nya former. Lokalavdelningarnas förutsättningar, påverkan och verksamhet behöver även de utvecklas.

Vid sidan av STF är jag intresserad av längdskidåkning, orientering, fotografering, vandring, kultur och historia. Jag är även engagerad i Kamratföreningen Lapplands jägare, Rotary och Män för jämställdhet.

Kontakta Björn på Bjorn.Lundquist@stfturist.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.