INTRESSEOMRÅDEN

Påverkansarbete

LANDSKAP

Västmanland

Ort

Sala

Ålder

70

Birgitta Beiron

Uppskattar boendet i fjällen och att få lära känna Sverige och människor med samma intressen. Genom medlemskapet stödjer jag STFs arbete, särskilt i fjällen där STFs arbete märks tydligt.

Jag tycker att det är svårare med den nya organisationen med ”frivilligt” medlemskap i lokalavdelningen. Den lokala verksamheten skulle bli bättre om man på något sätt kunde nå fler. Särskilt saknar jag ungdomar och barnfamiljer vid aktiviteterna. Jag vill se ett närmare samarbete med vandrarhemmen på orten, samt med turistnäringen lokalt. Anser att det nya systemet med val av ombud till Riksstämman inte fungerar, och vill tillbaka till en representativ demokrati. Detta kan bli en fråga för 2016 års Riksstämma.

Jag har alltid varit ”samhällsarbetare” och föreningsmänniska. Nu är jag engagerad i politiskt arbete, pensionärsorganisationer och internationellt biståndsarbete. Dessutom tränar jag mycket, umgås med barnbarnen och arbetar i trädgården.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.