INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Fjäll, Vandring

LANDSKAP

Jämtland

Ort

Ås

Ålder

50

E-POST

annika.noaksson@sv.se

Annika Noaksson

Varför engagerar du dig i STF?
Den svenska fjällvärlden och den svenska naturen är fantastisk och unik. STFs värdegrund, den demokratiska organisationen och alla de möjligheter attraherar mig, så som hållbarhetsfrågor och påverkansarbete som ger alla möjlighet att vara ute i naturen. Jag känner till STF väl då jag har arbetat flera säsonger som stugvärd och bott i de flesta av STFs fjällstugor samt är utbildad Eko-guide. Jag vill vara delaktig och stödja den fantastiska förening som STF är, som får människor att må bra med hänsyn till naturen. Att STF ska finnas kvar i framtiden.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag vill få flera människor att upptäcka och få njuta av naturen, att få uppleva dess positiva och hälsobringande effekter. Fortsätta med STFs arbete och utveckla det till att bli ännu bättre, attraktivare med flera medlemmar och att jobba med hållbarhetsperspektivet. Locka till uteliv och utveckla allt från hållbara stugplatser till att skapa attraktiva aktiviteter tex, kurser och olika vandringskoncept.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.