INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Leder och underhåll

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Stockholm

Ålder

32

E-POST

anna.ornberg.brandell@gmail.com

Anna Brandell Örnberg

Varför vill du engagera dig i STF?

Det är många som inte fått med sig ett aktivt liv, naturnära upplevelser eller känner till hur mycket som finns att uppleva lokalt. De har en möjlighet att gå med och hitta aktiviteter och ett sammanhang genom STF. Vi har också väldigt bra rykte utomlands, och det skulle vara kul att vara med och påverka hur vi syns ännu mer och lockar fler därifrån.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag tror att vi är välkända hos grupper som redan sysslar med vandring, klättring eller friluftsliv i sina egna länder men är nyfikna på, eller har hört talas om större leder som exempelvis Kungsleden. Jag vill engagera mig i att få med grupper i samhället som inte introducerats på ett naturligt sätt till friluftsliv från början. Det kan vara nyanlända familjer, barn som vuxit upp hos föräldrar som hellre hänger på Mall of Scandinavia istället för i skogen eller brukare på speciella boenden.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.