Föreslå en annan person som medlemsombud

Ett medlemsombud representerar STFs medlemmar och medverkar i olika referensgrupper och projekt där ombudet har möjlighet att påverka STFs framtid.

Medlemsombuden medverkar i olika referensgrupper och projekt där de har möjlighet att påverka STFs framtid. Ombuden är även med på nästa riksstämma i maj 2024, där styrelse väljs och framtidsplaner klubbas.

Vi välkomnar medlemmar från hela landet, med stor eller liten erfarenhet av STF. Kraven är att personen har fyllt 16 år och vill vara med och utveckla STFs framtid. Här kan du läsa mer om våra medlemsombud.

Förslagsperioden är nu stängd. 

Nomineringskommittén ska nu nominera bland inkomna förslag. Medlemsombuden väljs av STFs medlemmar genom ett digitalt val under november 2022. Då får alla medlemmar rösta på tre nominerade.

Har du frågor om hur det är att vara medlemsombud? Mejla Anna Heimersson på ombudsforslag@stfturist.se

Vad innebär det att vara medlemsombud?

  • Du är ombud på stämman 2024, oftast under en helg, och är med och beslutar om STFs framtid.
  • Du är delaktig i de utvecklingsprocesser som STFs styrelse beslutar om genom att läsa in dig på underlag och bidra till diskussion.
  • Du håller dig uppdaterad om vad som händer inom STF genom att läsa nyhetsbrev och andra underlag.
  • Du har kontakt med en lokalavdelning för att få en bred bild av de framtidstankar som finns.
  • Du medverkar på fysiska och digitala samlingar för medlemsombud.
  • Att vara medlemsombud är ett ojämnt uppdrag. Vissa perioder är det möten och processer att delta i, andra perioder är det lugnt.
  • Du är vald mellan 1 januari 2023 och 31 december 2024.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.