Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter

INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Lokal verksamhet, Vandring

LANDSKAP

Jämtland

Ort

Krokom

Ålder

32

Evalena Åslund

Att turista i sitt eget land är härligt! Det finns så mycket fantastiskt att upptäcka.
Medlemskapet ger mig inspiration och information om denna aldrig sinande källa till njutning. Dessutom stödjer jag en förening som är tidlös, livskraftig och miljömedveten!

För mig är friluftslivet i vardagen en viktig del av livet, att ha nära till upplevelse och njutning. Natur är något som förenar människor med olika erfarenhet. Jag vill att friluftsliv ska vara tillgängligt för alla, oavsett ursprung, ålder och ekonomiska förutsättningar. Att få dela friluftslivet med barnen är en av mina favoriter. Att få barn och ungdomar att se värdet i det vi har omkring oss, det tror jag är räddningen för vår planet.

När jag är ledig, då vill jag gå bland fjäll och fiska i kalla små tjärnar. Åka skidor över fjället och njuta av vårsolen. Jag försöker kombinera friluftsliv med självförsörjning och ser lusten att skaffa egen mat som en anledning att vara ute i natur och kultur. Odlar, fiskar, plockar bär och svamp.

För övrigt så är jag barnledare i gympa och skidor i vår idrottsförening.

Kontakta Evalena på Evalena.Aslund@stfturist.se