Facebook
Twitter

INTRESSEOMRÅDEN

Hållbarhet och miljö, Kultur, Lokal verksamhet

LANDSKAP

Västergötland

Ort

Härryda

Ålder

32

Daniel Svensson

För den som gillar att turista i Sverige och samtidigt värnar om miljö och hållbar utveckling är STF fantastiskt. Som medlemmar har vi möjligheter att få ta del av allt det som STF kan erbjuda, samtidigt som vi är med i en organisation som kan leda vägen mot en småskalig och hållbar turism, med fokus på rörelse, kultur- och naturupplevelser.

Jag är mycket intresserad av hur småskalig, hållbar turism kan stärka ansvarskänslan för vår miljö lokalt, nationellt och globalt. Via forskningen har jag fått lära känna många viktiga aktörer som arbetar inom eller berörs av turismen. Jag tror på att kombinera kulturupplevelser med löpning, skidåkning och vandring.

Jag är en hängiven vandrare, löpare och skidåkare. Att färdas genom landskapet är fantastiskt, såväl i skogen som bland storslagna fjäll. Jag har också publicerat två diktsamlingar med ekopoesi/naturlyrik och uppträder ofta med vis- och poesigruppen Hillo. Jag sitter med i ett antal föreningsstyrelser och är stolt pappa till en liten dotter som redan har börjat vandra.

Kontakta Daniel på Daniel.Svensson@stfturist.se