Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter

INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Leder och underhåll, Vandring

LANDSKAP

Halland

Ort

Halmstad

Ålder

52

Catarina Arvidsson

Jag brinner för att fler människor ska få tillgång till kravlösa friluftsaktiviteter i unika miljöer. Genom att vistas i naturen blir vi både gladare, smartare och friskare visar aktuell forskning – och så känns det ju tydligt i den egna kroppen och knoppen också!

Jag vill utveckla enkla och roliga kustaktiviteter i människors närhet (kustvandringar, öppet-vatten-aktiviteter, SUP-safari och snorkelsafari). Själv gick jag min första STF-kurs 1984 på Kebnekaise fjällstation och sedan dess har jag gästat många fjällstationer, stugor och vandrarhem och deltagit i många spännande kurser och guidade turer i STFs regi.

Jag blir lycklig och kreativ av att vara STF-medlem! Fler kustvandringsleder i Sverige är den profilfråga jag vill satsa mest på att driva. Tänk att kunna vandra utmed hela Sveriges fantastiska kust och bo på STFs unika boenden hela vägen! Som vandrarhemsvärd vill jag gärna vara delaktig i att bygga fler målgruppsanpassade upplevelsepaket med andra STF-aktörer.

Innan jag blev vandrarhemsvärd och kustaktivitetsutvecklare i Steninge jobbade jag i 20 år som projektledare inom idrotten med fokus på utbildning. Jag har koll på kunskapsläget kring allt som rör fysisk aktivitet och träning och har ett stort kontaktnät bland forskare och praktiker. Jag har varit aktiv i flera idrotter och har egen ledarerfarenhet från simning, skidåkning och långfärdsskridskor.

Kontakta Catarina på Catarina.Arvidsson@stfturist.se