Facebook
Twitter

INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Hållbarhet och miljö, Lokal verksamhet

LANDSKAP

Lappland

Ort

Kiruna

Ålder

51

Åsa Redin

STF har funnits i mitt liv sedan barnsben. Jag tycker om STF:s strävan att öppna och sprida kunskap om vårt land. Jag uppskattar STF:s gemytliga, tillgängliga boenden från fjällstationer och vandrarhem i storstadsmiljö till enkla fjällstugor. Erbjudanden som tillgängliggör svensk natur, kultur och friluftsliv för de allra flesta.

STF:s kommersiella verksamhet, lokala STF-avdelningen och lokalsamhället skulle tjäna på att arbeta närmare varandra. Jag vill arbeta för att parterna genom dialog närmar sig varandra.
Jag brinner också för hållbarhetsfrågor. Vi ska öppna vår vackra fjällmiljö för fler besökare – men det måste ske på ett hållbart och genomtänkt sätt. Att locka nya generationer och nysvenskar till STF:s verksamhet genom attraktiva aktiviteter är viktigt för mig och något jag vill vara med att utveckla. Upprustning av infrastruktur som leder och vindskydd ligger mig också varmt om hjärtat.

Jag är friluftsintresserad och tillbringar mycket ledig tid på skidor, i kajak, på vandringstur och ibland på norsk klätterklippa. Är engagerad i IFK Kirunas orienteringsverksamhet, Kiruna Kartförenings styrelse och i Kirunas Fjällsäkerhetskommitté.

Kontakta Åsa på Asa.Redin@stfturist.se