Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter

INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Fjäll, Hållbarhet och miljö

LANDSKAP

Hälsingland

Ålder

45

Anna Bellviken

STF sprider ett bra budskap och ger många möjligheter att upptäcka natur, kultur och miljöer i hela vårt land. Jag vill bidra till att fler hittar sina smultronställen, precis som jag har hittat ”hem” i våra fantastiska fjäll.

Jag brinner för att utveckla fjällverksamheten. Jag vill se ett STF som fortsätter ligga i framkant när det gäller hållbar, miljömedveten fjällturism, som underhåller och utvecklar det unika system av fjällstugor och fjällstationer som finns och som främjar upptäckarglädjen hos både nyblivna och erfarna fjällrävar.

När jag inte arbetar, tycker jag om att ha en lagom aktiv fritid med dans, motion, resor och livsnjuteri med min sambo. Jag har många projekt som väntar: lära mig teckenspråk, långfärdsskridskor och havskajak, träna upp min tyska, återuppta körsången, lära mig spela gitarr.

Kontakta Anna på Anna.Bellviken@stfturist.se