Facebook
Twitter

Vill du bli en del av vårt team?

Ebba Örman - Platschef på STF Gärdet Hotell & Vandrarhem

Om du har vägarna förbi Stockholm får du inte missa att besöka STFs anläggning på Gärdet, där jobbar nämligen Ebba. Som platschef ser hon till att du får ut det bästa och mesta av både ditt boende och huvudstaden.

Hur tänkte du när du valde din utbildning?

Det slumpade sig så! Jag hade precis jobbat klart med privatlogiprojektet under VM i friidrott 1995, när jag kom in på Johnson & Wales Universitet. Jag skulle läsa hotell management men ändrade mig redan efter 6 månader och bytte mitt fokus till marknadsföring och ekonomi! Något jag aldrig ångrat, att ha en bred och stabil utbildning.

Vad gäller jobb och karriär, så är jag nyfiken och vill inspireras under resan. Jag har jobbat som talaragent; med framtagning av radio och tv reklam; Swedish Open; lokal försäljningschef i större hotellkedja och mycket mer. Att vilja gå till jobbet, ha kul och leva i symbios med mitt arbete är en stor del av mig. Det blir som en andra familj, man måste helt enkelt trivas tillsammans!

Vad betyder det för dig att jobba för STF ?

Det är balansen i att driva på resultat för en egen STF-anläggning samt bidra till utvecklingen av en fin förening. Härligt med tydligt fokus på natur och kultur, utöver de ekonomiska målen. Jag motiveras av att skapa ekonomiskt fina resultat i kombination med den positiva energin som jag finner i den dagliga gästkontakten och i arbetet med mina kollegor.

Vilken betydelse har värdeorden för dig i dina vardag?

Värdeorden påminner mig om varför jag valt att arbeta inom denna bransch. De vägleder mig i alla mina beslut kring personal, gäster och anläggningen. Som person är jag engagerad och tror mig skapa utrymme för omtanke i min vardag. I mötet med gäst och medarbetare håller jag ett öppet sinne och har alltid nära till en kram. Det skall vara professionellt men mycket av varje individs personlighet i våra möten med gäst på Gärdet, detta skapar unika möten och vi guidar till olika upplevelser av vår fantastiska stad.

Ofta avslutas en gästvistelse på Gärdet med en kram, en kindpuss, ett glatt farväl och positiv återkoppling om ett nytt framtida möte!

STFs värdeord är Omtänksamhet, Nyfikenhet, Äkta, Professionell och Engagerad.