Facebook
Twitter

Naturliga mötesplatser

Här bjuder vi på några spännande inspirationsförslag från utvalda anläggningar som är lite extra duktiga på möten och konferens. Förslagen kan givetvis justeras, beroende på era behov och önskemål.

Vinterkreativitet i Jokkmokk

bildtrios_nm2
Låt oss göra er snökick-off till något utöver det vanliga. I vår vackra vinterträdgård har vi vintertid byggt upp både ett snöbollsboende och möjlighet att visa bildpresentation ute på en snövägg. Mellan mötespassen bjuds ni på varmt kokkaffe över elden. Kombinera gärna med en spännande utomhusaktivitet. Testa snöskulptering, alternativt en shoppingrunda genom Jokkmokks samhälle då vi utforskar samiskt hantverk. Den riktigt modige tar chansen att spendera natten i vårt snöbollsboende!

Prisexempel Jokkmokk

Boende med del i dubbel eller trebäddsrum i en natt på STF Jokkmokk Vandrarhem.
Frukost, två luncher och en middag som vi serverar i samarbete med den samiska restaurangen Vidderna Café.
Snöskulptering.
Besök på Ajtte´ fjäll och samemuseum.
Utomhuspresentation på snövägg.
Snöfika vid elden.
Shoppingrunda, se och upptäck det samiska hantverket.
Möjlighet att sova en natt i en snöboll (begränsat antal platser).

Frånpris: 1750:-/person exkl moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Havskonferens på Kivikstrands badhotell

bildtrios_nm3
På Kivikstrands badhotell bor ni granne med havet, på ett av Österlens bästa lägen mitt i Kiviks gamla by. Här ger ni konferensen extra kreativ höjd under en härlig 2,5 timmars vandring över Brösarps backar och förbi Haväng längs Skåneleden. Fika får ni med er i ryggsäcken och bastun är rykande het när ni återvänder till Kivikstrand så även den värsta badkrukan vågar doppa mer än tårna i Östersjön. På kvällen serveras en härlig trerätters meny baserad på lokalproducerade råvaror i vår vackra matsal med utsikt mot havet. Bor gör ni i dubbelrum med sekelskifteskänsla.

Prisexempel Kivikstrand

Boende med del i dubbelrum på STF Kivikstrand Badhotell.
Lunch, fika, tre-rätters middag ex dryck, frukost, lunch.
Fullt utrustad konferenslokal.
Vedeldad bastu vid havet.

Frånpris: 1790:-/person exkl moms baserat på 10-15 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Konferens i rörelse på STF Grövelsjön Fjällstation

grovelsjon_collage
STF Grövelsjön Fjällstation finns där vägen slutar och äventyret börjar. Låt fjället bli ert rum för kreativa möten, med bergen som väggar och himlen som tak. Låt storslagna utsikter leda till storartade insikter! ”Walk and talk” samtidigt som våra guider bjuder er på fjällets smultronställen. Nyckeln till den banbrytande idén kan vara revitaliserande morgonyoga, den ökade pulsen i längdskidspåret, fötter i springskor som släpps lös på fjället eller en stärkande gruppaktivitet. Bekvämt boende i dubbelrum med fjället utanför fönstret. Måltiderna avnjuter ni i vår KRAV-certifierade restaurang med fokus på lokala råvaror och traditionella smaker. Avsluta kvällen framför en sprakande brasa eller ute runt lägerelden med stjärnhimlen ovanför. Inomhuslokal för konferens som är fullt utrustad finns att självklart att tillgå.

Prisexempel Grövelsjön

Boende med del i dubbelrum med dusch/WC en natt på STF Grövelsjön Fjällstation.
Lakan, handduk och slutstädning.
Helpension.
Guidad fjälltur (Gruppaktivitet med utomhusmatlagning kan erbjudas vid önskemål).
Fullt utrustat konferenslokal.
Konferensfika förmiddag och eftermiddag. Serveras inomhus eller utomhus.
Tillgång till bastu.

Frånpris: 1995:-/person exkl moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Kreativ vildmarksvistelse i Kolarbyn

bildtrios_nm4
Hitta ny kreativitet under en energigivande konferens i Kolarbyn ”Sveriges mest primitiva vandrarhem”. Här finns varken elektricitet eller rinnande vatten men anläggningen stoltserar med tystnad, vildmark och spännande äventyr, allt bara ett par timmar från storstadens myller. Komplettera gärna mötet med en guidad vandring, en lärorik mini överlevnadskurs eller varför inte en lagstärkande aktivitet med eld som tema. Maten lagar ni själva över öppen eld, eller så låter ni oss sköta tillagningen så att ni kan luta er tillbaka och njuta av omgivningarna fullt ut. Avsluta med ett värmande bastubad i vår flytande bastu, innan ni somnar gott i er kolarkoja framför en sprakande eldstad.

Prisexempel Kolarbyn

Boende i kolarkoja en natt på STF Kolarbyn (brits med liggunderlag & fårskinn att sova på).
Välkomstfika med riktigt kokkaffe och blåbärsbullar vid eldstaden.
En trerätters viltmiddag som tillagas av vår kock i samlingskåtan.
Ingredienser till frukost som ni själva tillagar över elden.
Tillgång till flytande bastu i två timmar.
Aktivitet i ca 2h med guide.
Tillgång till vår samlingskåta hela vistelsen.

Frånpris: 1800:- / person exkl moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Aktivt möte bland Bohusläns karga klippor

bildtrios_nm5
På Tofta Gård möts ni i en naturnära miljö som ger er stora möjligheter för kreativt skapande och utrymme för reflektion. Här finns konferenslokaler för 10 – 80 personer och på gården finns gott om plats för egna eller arrangerade aktiviteter. Vi hjälper gärna till att sy ihop ett program som passar er, med t ex bad i vedeldade badtunnor och bastutunna, kajakpaddling eller en vandring med fikakorg eller lunchpicknick på ”fjället”, till havet eller på en båttur i skärgården. Måltiderna serveras i vår restaurang eller utomhus om ni hellre vill det. Efter en aktiv dag sover ni gott i hemtrevliga rum på vandrarhemmet.

Prisexempel Tofta gård/Orust vandrarhem

Boende med del i tvåbäddsrum en natt på STF Tofta gård/Orust Vandrarhem.
Sänglinne och avresestädning.
Förmiddagskaffe med bröd.
Lunch med sallad, bröd och måltidsdryck.
Eftermiddagskaffe med kakbuffé.
Tvårättersmiddag exklusive dryck.
Tillgång till sällskapsrum med öl- och vinförsäljning.
Frukostbuffé.
Konferenslokal utrustad med anteckningsmaterial, frukt & mineralvatten. Det finns trådlös Internetuppkoppling i alla konferenslokaler och PC-projektor kan bokas för samtliga lokaler.

Frånpris: 1180 kr/person exkl moms baserat på minst 12 personer
Klicka här för offertförfrågan!

Garanterad närvaro i Nyrup

nyrup_collage
Mitt i Skåne, bara 40 minuter från Malmö når du bokskogens tystnad, enslighet och närvaro. En kilometer ut i skogen, utan bilväg, el, rinnande vatten och wifi finns Nyrups Naturhotell. Trots sin avskildhet med vädersäkra och praktiska lokaler och allt ni behöver för er konferens. Hos oss bor ni bekvämt men ändå naturnära – på riktigt. Som konferensgäster är ni exklusiva gäster på Naturhotellet och frånvaron av elektricitet och wifi ger en annorlunda grund för mötet. Utomhusmatlagningen för er närmare varandra, som dagsgäst vid sopplunchen där ni gräddar ert eget bröd eller med tillägg i form av en gemensam aktivitet med en hel meny från utekökets eldar. Som övernattande konferensgäst ingår den gemensamma aktiviteten utomhusmatlagning med lokala råvaror efter säsong. Kombinera med guidad vulkanvandring, ostpromenader, fladdermussafari eller trädklättring för extra intryck under er vistelse. Ni övernattar i våra bekväma tvåbädds- eller trebäddsyllehyddor med riktiga bäddade sängar, täcken och kuddar, oljelampor, värmare och tvättfat. Frukost lagar ni själva med våra råvaror över öppen eld.

Prisexempel Nyrup

Boende i tvåbädds yllehydda en natt på STF Nyrup Naturhotell Vandrarhem.
Fika, sopplunch med bröd som ni gräddar själva och gemensam utomhusmatlagning på kvällen.
Frukost på råvaror ni lagar själva.
Mötesrum och konferensvärdskap hela dagen.

Frånpris: 1800:-/person exkl. moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Innovativ skärgårdskonferens på Gällnö

gallno_collage
På Gällnö bjuds ni på perfekta förutsättningar för kreativt tänkande och innovativa idéer. Vi har olika mötesrum att tillgå men framför allt har vi en natur och skärgårdsmiljö utöver det vanliga som är upplagt för inspirerande och produktiva möten. Börja er konferens över frukost på en av morgonbåtarna från Stockholm ut till oss. Eller låt resan i sig bli en naturupplevelse och paddla havskajak från Värmdölandet till Gällnö. Hos oss kan ni själva laga mat med goda råvaror som en del av arrangemanget eller så lagar vi gärna mat till er över vår kolgrill eller i vår vedeldade ugn. Maten avnjuts som bäst i trädgården under äppelträden eller i vår sjöbod vid vattnet. Ni väljer fritt från vår dryckeslista med småskaliga kvalitetsproducenter eller litar på att vår sommelier väljer lämplig dryck till maten. Vi hjälper er gärna att arrangera aktiviteter i smått som stort exempelvis brännboll, fiskeguide, kajaktur eller rundvisning på en av skärgårdens bondgårdar. Efter en dag på GälInö kan det vara skönt med ett besök i vår bastu innan ni drar er tillbaka till våra stugor som ligger granne med öns betande djur.

Prisexempel Gällnö

Boende i stuga en natt på STF Gällnö Vandrarhem.
Smörrebrödslunch i trädgården.
Trerätters grillmiddag i vår sjöbod.
Frukost.
Tillgång till möteslokal med fika.
Kajakpaddling till och från Gällnö.

Frånpris: 1895:-/person exkl moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Naturnära möten i hjärtat av Jämtlandsfjällen

storulvan_collage
Vid Storulvåns rinnande vatten, i hjärtat av Jämtlandsfjällen, finner du STF Storulvån Fjällstation. Fjällstationen är inte bara utgångspunkt för flerdagarsturer och bas för ett oändligt antal dagsturer, utan också en perfekt plats för er kick-off eller konferens. Den storslagna fjällvärlden är en stimulerande miljö, med ren luft, kristallklart vatten och en underbar tystnad. Genom att varva arbete med spännande aktiviteter och upplevelser lägger vi grunden för nya idéer och starkare gemenskap. Här erbjuds adrenalinpumpande aktiviteter med våra fjällguider, stilla upptäcktsfärder och unika möjligheter att få arbeta ostört i en inspirerande miljö, – varför inte konferera under en fjällbjörk eller dricka eftermiddagskaffe i en solgrop? En kreativ dag avrundas lämpligen med ett bastubad, ett dopp i kallkällan Gaaltije, en god måltid, underhållning på loftet och en skön säng.

Prisexempel Jämtlandsfjällen

Boende i 2-bäddsrum med lakan en natt på STF Storulvån Fjällstation.
Frukostbuffé, lunchbuffé, eftermiddagsfika utomhus, trerätters middag.
Konferenslokal inomhus.
Toppturskidåkning – Getryggen bjuder på fysisk utmaning, storslagna vyer, skratt och gemenskap!

Frånpris: 1016:-/person exkl. moms baserat på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!

Rogivande mötesrum på Svartsö

svartso_collage
Med havet som granne och skogen runt knuten är mötesrummet på Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem en given plats att ta med arbetsgruppen till. Här får ni tid för effektiva och rogivande arbetsdagar. Konfererar gör ni i vår ljusa matsal eller på verandan. Flytta ut eftermiddagsfikat i naturen, packa cykelkorgen eller vandra genom skog och över äng för en inspirerande fikastund vid havet. Ni kan även göra en timmes guidad tur om livet på Svartsö, förr och nu. På kvällen njuter ni av en välsmakande middag i härlig skärgårdsmiljö. Välj om ni vill laga maten själva eller tillsammans med en kock. Matsal och gästkök har plats för upp till 60 personer. Efter en aktiv dag sover ni gott i hotell- eller vandrarhemsrum.

Prisexempel Svartsö

Boende i 2-bäddsrum en natt på STF Svartsö Vandrarhem.
Lakan och handduk.
Frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, tvårätters middag.
Guidad tur på Svartsö – förr och nu.

Frånpris: 1305:-/person exkl. moms med boende i vandrarhemsrum alternativt 1455:-/person exkl. moms i hotellrum med bäddade sängar samt wc och dusch på rummet. Priserna baseras på minst 10 deltagare.
Klicka här för offertförfrågan!