Facebook
Twitter

Inspirationstips

Hyr hela huset

Här bjuder vi på några spännande inspirationsförslag från några av våra anläggningar där du kan hyra hela huset. Förslagen kan givetvis justeras, beroende på era behov och önskemål.

STF Lilla Tyresö Vandrarhem

lilla_tyreso_collage
Lilla Tyresö är med sina vackra, rejäla villor och den lummiga trädgården en fridfull oas för familjesammankomster, möten och konferenser. Den anrika Prinsvillan passar perfekt för er som vill rå om er själva i ett alldeles eget hus. Huset omges av knotiga äppelträd och rymmer två dubbelrum med eget badrum samt två familjerum och ett tvåbäddsrum med badrum i hallen. Ni har även tillgång till ett välutrustat kök i lantlig stil med porslin och övrig hushållsutrustning anpassat för större sällskap. Äter gör ni i en härlig matsal med rustika träbord och stora fönsterpartier ut mot trädgården. Vill ni hitta på en trevlig aktivitet tillsammans finns vackra vandringsleder, bra fiskevatten och fina paddlingsmöjligheter i närområdet. För er som önskar konferera finns tillgång till vacker möteslokal och modern konferensutrustning.

Prisexempel Lilla Tyresö

Exklusiv tillgång till Prinsvillan med en övernattning för maximalt 16 gäster,

Frånpris: 5000:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan

STF Möja vandrarhem

moja_collage
Njut och umgås i lugna skärgården! På Möja vandrarhem, öns gamla posthus, bor du som skärgårdsborna. Enkelt och nära naturen i en trävilla mitt i Bergs by. Huset ligger på promenadavstånd från ångbåtsbryggan, åretruntöppen matbutik och krog. Husets gemensamhetsytor inbjuder er att umgås, det finns totalt 26 bäddar på 7 rum. På båda våningarna finns WC och kök, och på övervåningen dusch och matplats för alla! Här kan ni duka upp för långbord för hela sällskapet, och i köket ryms flera kockar. På båda våningarna finns uteplatser med möbler och fin utsikt, tomten erbjuder gräsytor, träd, buskar och bergsknallar för den som vill spana in den stjärnklara himlen. De modiga kan ta ett dopp vid klipporna i närliggande Kyrkviken. Övervåningen kan användas som konferensyta, och ett separat konferensrum finns att hyra i närliggande nybyggda lokaler.

Prisexempel Möja

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 26 gäster.

Frånpris: 9000:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan!

STF Brantevik/Råkulle Vandrarhem

brantevik_collage
Samla cykelgänget, vandringsgruppen eller bjud in till kalas på charmiga Brantevik! Här bor du precis vid havet, mitt på Österlen, med ett perfekt läge för att upptäcka det som brukar kallas Sveriges Provence. Ett rikt kulturliv, pittoreska byar, vindlande vägar som gjorda för cykling och vackra vandringsleder skapar utmärkta förutsättningar för genuina upplevelser tillsammans. Vandrarhemmet består av två avdelningar med 21 respektive 13 sängplatser. Båda avdelningarna har ett fullt utrustat kök där ni kan laga mat tillsammans. Välj att hyra en avdelning eller hela vandrarhemmet. Vi har även en mysig festlokal, Galleriet, där upp till 34 personer kan sitta och ha trevligt tillsammans. Och vi har en mångsidig uteplats med en underbar trädgård!

Prisexempel Brantevik/Råkulle

Exklusiv tillgång till Galleriet och den större avdelningen med en övernattning för maximalt 20 gäster.

Frånpris: 8 200:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan!

STF Stora Kalholmen Vandrarhem

stora_kalholmen_collage
Stora Kalholmen är en av de vackraste platserna i Stockholms skärgård och stoltserar dessutom med Skärgårdens äldsta vandrarhem. Samla vänner, släkt eller jobbarkompisar och bo i sommarnöjet som stod klart 1914. Den gamla villan med tillhörande stugor är Skärgårdsstiftelsens första vandrarhem och hela ön är naturreservat. Här badar och bastar ni från fina klippor, promenerar i skogen och upplever den unika skärgårdsmiljön. Maten lagar man i tillsammans i gästköket eller grillar. Dricksvatten tar man själv ur pump på gården och diskar gör man i havsvatten. Torrdass finns utanför vandrarhemmet. Totalt finns det 30 bäddar, ett fullt utrustat gästkök samt grillar att låna. Möjlig period för Hyr hela huset: mars -maj och augusti-november.

Prisexempel Stora Kalholmen

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 30 gäster.

Frånpris: 9 000:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan!

STF Falun/Vassbo Vandrarhem

falun_vassbo_collage
Med sitt rofyllda och lantliga läge bjuder STF Falun / Vassbo Vandrarhem på perfekta förutsättningar för dig som vill mötas i en naturnära miljö. Här finns utmärkta lokaler både för bröllop, fest och konferens. För konferenssällskapet erbjuder vi ljusa och fullt utrustade möteslokaler med möjlighet till helpension. Totalt finns plats för 52 övernattande gäster, med 17 rum i olika storlekar, de flesta med egen dusch och wc. Inredningen är genomgående av naturmaterial med mjuka, jordnära toner. Matsalen har utsikt över en stor trädgård och rymmer ca 45-50 sittande gäster. Vill ni rå om er själva och laga er egen mat finns ett fullt utrustat kök att tillgå. Tycker ni om att bada finns en liten badplats med sandstrand och brygga. Här kan man även passa på att låna kanot eller fiska vid stranden.

Prisexempel Falun/Vassbo

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 52 gäster.

Frånpris 18 900:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan!

STF Tofta Gård

tofta_gard_collage
Tofta Gård ligger fridfullt inbäddat i lantlig miljö bland Bohusläns klippor, längst ut på västra Orust. Här finns gott om plats för grupper, konferenser, bröllop & fester. Välj att bo med självhushåll eller låt oss ta hand om er med helpension. Boendet på gården är uppdelat i fem byggnader, med plats för totalt 80 övernattande gäster. Sommartid är vår stora loge ett härligt alternativ för festligheterna, övrig tid på året finns det andra fina lokaler att tillgå. Maten tillagas i vårt restaurangkök och vi serverar mat, dryck och annat som önskas i den lokal ni valt. Vi har också bra erbjudanden för bröllop & fest, träningsläger och skolresor.

Prisexempel Tofta Gård

Exklusiv tillgång till eget hus på gården med självhushållskök och gemensam matplats.
Frånpris: 345:-/vuxen och natt (maximalt 40 personer).

Egen tillgång till alla bäddar på vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 80 gäster.
Frånpris: 23 900:- för hela sällskapet.
Klicka här för offertförfrågan!

STF Nyköping Lasätter gård

I Gästladan på Lasätter gård har gårdens alla djur en gång bott. Men nu förtiden sover och umgås barnfamiljer, vänner, kompisgäng, familjer och kursdeltagare i ladan. När ladan byggdes om till det charmiga boendet det är idag, tänkte man särskilt på att anpassa inomhus miljön just för grupper. I det fullt utrustade köket finns 14 sittplatser runt ett stort bord. På det tidigare höloftet med bjälkar i nock, får ni er egen sovalkov, mysigt inbyggt i väggarna med draperi att dra för. Barnen älskar det men även vuxna uppskattar detta unika boende. Rummet är stort och luftigt, här sover ni inte bara, utan leker, arbetar, yogar, dansar, ja allt är möjligt. När ni är gäster på Lasätter gård har ni hela gårdsmiljön bara för er själva. Njut av det öppna landskapet, närheten till havet, sjöar, Sörmlandsleden & Kolmården och koppla av i bastun på kvällen. Hit kan ni komma, året runt!

Prisexempel Nyköping Lasätter gård

Exklusiv tillgång till Gästladan för maximalt 12 gäster.
Maj-September 3. 500 kr/natt, 2 nätter 6.000 kr.
Oktober-April 3.000 kr/natt, 2 nätter 5.500 kr.
Hyra mer än 2 nätter, nyår, sport- och påsklov samt konferens med eller utan helpension begär offert.
Lakan/handduk, städning, frukost/lunch/middag kan beställas extra vid förfrågan.
Vi har tre 2-bäddsrum för de som önskar bo separat.
Klicka här för offertförfrågan!