barn-leker-snön-fjäll-sportlov

Sportlov

Frisk luft, familjetid, bus och förhoppningsvis massor av snö. Det finns många anledningar att längta till sportlovet. Ta med barnen till en ny miljö och glöm inte passa på att umgås och ha kul. Kanske spela lite spel eller gå på en bio! Väljer du naturen är fjällvärlden och skogen världens bästa lekplats, ut och busa!

Sportlovspaket i Grövelsjön

skidor-barn-pappa-glada-fjällen-snö
Sportlov i Grövelsjön betyder nya kompisar, skidglädje, fina fjällupplevelser och massa kul och bus. Ute ligger snön djup och inbjuder till aktiviteter på fjället eller i skidspåren som sträcker sig 10 mil. Vill du så står våra guider redo att ta er med ut på fjället och göra veckan till en toppenupplevelse. Åk skidor och pulka, vandra med snöskor och ha det härligt tillsammans. På kvällarna kan barnen busa i lekrummet med nya kompisar. Vill du slippa alla tankar på matlagning serverar vår KRAV-certifierade restaurang dagens alla måltider.

Läs mer & boka

Äventyr och vildmark i Saltoluokta

sportlov-saltoluokta-barn-turskidor
Vill du upptäcka äventyret, fjällen och vildmarken tillsammans med familjen? I utkanten av världsarvsområdet Laponia ligger Saltoluokta som välkomnar er till en vecka med magiska dagar och kvällar! Upptäck fjället med barnens nyfikenhet och leklust som utgångspunkt, våra guider hjälper gärna till.

Läs mer & boka

Alpin skidvecka i Storlien

sportlov-storlien-barn-åker-skidor
Njut av en härlig fjällvistelse i Jämtlandsfjällen. Kanske vill ni laga er egen mat i gästköket på kvällen och bara komma till dukat frukostbord? Kanske unna er en middag eller våffla i matsalen eller i den mysiga puben Bodegan?

Läs mer & boka

Upptäck vintervärlden i familjära Edsåsdalen

sportlov-edsasdalen-familj-skidor
I Edsåsdalen har hela familjen roligt tillsammans i de lätta backarna och vill barnen åka lite själva är det skönt att bo så nära till allt. I den trygga miljön kan barnen åka skidor och leka i snön i timmar. Efter skidåkning och lek är det skönt att gå till dukat bord samt bastu och dopp i poolen. Efter maten är lekrummet öppet, pingisbordet på plats och barnfilmen rullar.

Läs mer & boka

Sköna vinterdagar i Hemavan

sportlov-glad-kille-snön
I Hemavan kan du njuta av ett sportlov fyllt med sköna vinterdagar, härlig skidåkning eller kanske fiske på en fin fjällsjö. Området runt omkring bjuder på roliga aktiviteter för barnen som gör att veckan kommer bli en härlig upplevelse. På morgonen och kvällen kan ni gå till dukat bord och finns det ork kvar har ni även tillgång till simhallen som finns på fjällcentret.

Läs mer & boka

Skidor och snölek i Vålådalen

sportlov-valadalen-lek-kälke-barn
Sportlovet i Vålådalen blir en vecka fylld av aktiviteter för barn och vuxna. Högklassiga skidspår lockar, liksom många fina turleder på fjället. Du kan också ägna dig åt toppturer, vinterfiske, spårsafari med snöskor, snölek och massa annat skoj! Avslutning med härlig bastu och uppvärmda badtunnor innan middagen där det finns både barnbuffé och meny att välja från.

Läs mer & boka

Sportlov med kulturella upplevelser storstaden

sportlov-stad-goteborg
Vem har sagt att man måste upp på fjället för att få till sportlovskänslan? Även i storstan bjuds det på massor med roliga, intressanta, lärorika upplevelser för alla sportlovslediga. Flera museer och aktivitetscentrum erbjuder extra program under skolloven och vid vinterväder finns skridskobanor spolade och skidspår dragna för alla som vill fila på tekniken. På STFs centrala boenden i storstäderna sover du gott efter upplevelserika dagar!

Läs mer & boka

Familjefjällvecka i Storulvån

sportlov-storulvan-karta-fjällen
Här är det barnen och fjället som är i fokus! Dagar fulla med spännande roliga och lärorika aktiviteter för hela familjen. Erfarna guider skapar förutsättningar för lärande lekar och häftiga fjällupplevelser men också tid för lek och bus, och kanske klättring på inomhusklippan!

Läs mer & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.