Höst på fjället

När sommaren svalnat och strandbesöken glesnar lockar fjällen med klar och krispig luft. Packa ryggsäcken, snöra på dig vandringskängorna och upplev den färgprakt som en höstvandring i fjällen kan ge.

Höst på Aurora Sky station


Hösten och det magiska norrskenet är det många som drömmer om att få uppleva, och det gör du bäst på STF Aurora Sky Station. Omringad av fjällbjörkarna som övergått i höstens alla färger tar liften dig långt över trädgränsen på fjället Nuolja. Möjligheten att följa med på en guidad tur i naturen när den förbereder sig för vinter förstärker upplevelsen ytterligare.

Läs mer och boka

Höstfärger på Ramundberget


Om du tycker om fjällnatur och avskildhet, kommer du att älska friheten med fjällvandring på egen hand. Fjällkartan som du får låter dig hitta egna stigar på fjället och själv välja var du vill pausa och njuta av det medhavda smörgåspaketet. Bo på klassiska Fjällgården och njut av bäddad säng och färdiglagad mat. Välkommen att finna dina egna vägar i Ramundberget i höst.

Läs mer och boka

Grövelsjön i höstglöd


Upplev fjället i sprakande höstskrud under en septemberhelg. Det blir dagar fyllda av aktivitet för den som önskar – guidade vandringar av olika slag, sköna yogapass, After fjäll och aktiviteter i vårt Adventure Camp. Kvällarna fylls med inspirerande föredrag, livemusik, god mat och gemenskap. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta på.

Läs mer och boka

Höstfärger på Helags


September är en av årets vackraste tider på fjället, med sprakande färger, snöpudrade toppar och klar luft. Stanna på Helags en dag, gör en härlig dagstur på dagen och kom hem till bastu och middag på stationen på kvällen. Paketet är tillgängligt söndag till torsdag – hela september. Unna dig en septembertur i fjällen i höst!

Läs mer och boka

Upplevelser i Sverige