konstnär-bålar-och-berättar-vistats-fjällstuga

Berättelser

Söker du inspiration inför nästa vandring? Funderar du på att fjällvandra, men undrar vad du kan vänta dig? Här hittar du berättelser som skildrar olika människors vandringsupplevelser. Läs om frieriet i Sarek, följ med på bastubad i Stensdalen och lär känna familjen som lagade thaimat på klippan där Simba kröntes till kung.

Vandringsberättelser

Om du är nyfiken på vad andra friluftsmänniskor upplevt i naturen har du hittat rätt. Här kan du läsa om våra medlemmars äventyr i skog och mark. Bus, strapatser och underbara minnen kantar upptäcktsfärderna. Antingen kommer igenkänningen att vara stor, eller så beskrivs vandringar du ännu inte vet att du vill genomföra. Kanske blir du förvånad över hur lätt det verkar vara att ge sig av?

Häng med på en fjällvandring i romantikens tecken, gå på tur tillsammans med en pensionerad rektor, eller upplev mys och krångel på tältsemester med en tvåbarnsfamilj. Här följer stora och små äventyr som våra medlemmar delat med oss.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.