Facebook
Twitter

Stockholm

I Stockholm hittar du bad, shopping och kungliga slott. Ta bussen ut till Drottningholm på Ekerö, beundra barockträdgården på Ulriksdals slott eller packa picknick och slå dig ned i Humlegården. På Södermalm och i galleriorna i city finns mängder av spännande butiker. Om du lånar en cykel tar du dig smidigt runt mellan malmarna. Skulle du känna för ett dopp finns fina bad mitt i stan, till exempel på Långholmen och vid klipporna i Fredhäll. STF har vandrarhem och hotell i hela staden.
Ta en drink 120 meter över marken i skybaren på Victoria Tower i Kista – Nordeuropas högsta hotell.

"Paddla kajak i Stockholms innerstad! Välj en uthyrare i centrala stan så är du omgiven av Stockholms alla sevärdheter från första paddeltaget."

David Forsberg, friluftsentusiast och Stockholmsbo

Köp ett SL-kort för tre dagar eller en vecka och åk obegränsat på tunnelbana, bussar, spårvagnar och Djurgårdsfärjan i innerstaden.

Hitta dina smultronställen i Stockholm

På Stockholms officiella besöksguide Visitstockholm.com hittar du fina erbjudanden, tips på evenemang och guider till hur du tar dig runt stan på bästa sätt.

Om du vill upptäcka mer av Stockholm kan det vara en bra idé att införskaffa Stockholmskortet Stockholm Pass, ett upplevelsekort fyllt med massor av entréer till populära attraktioner, sightseeingturer och rabatterbjudanden.

Sugen på en god middag? Krogguiden har listat 200 riktigt bra restauranger i Stockholm.