Facebook
Twitter
Pinterest

Erbjudanden

Upptäck Sverige med våra erbjudanden!

Vi på STF vill få dig att upptäcka Sverige. Vi har boenden där du minst anar det och gör otillgängliga äventyr tillgängliga. Med våra erbjudanden fortsätter vi ge dig bra boende och roliga upplevelser, men nu till extra förmånligt pris och alltid nära äventyret! Du kan till riktigt bra pris förlänga vintern, välkomna våren, smygstarta sommaren eller ha en mysig hösthelg.
 • 100%FJÄLL 30%BÄTTRE PRIS VINTER

  Sugen på äkta fjällkänsla till grymt pris i vinter? För dig som är mellan 16 - 26 år har vi tagit fram ett erbjudande där du får 30 % rabatt på boende på utvalda datum och STF boende i fjällen under vintersäsongen.

  Till erbjudandet

 • STF Klippet - Minst 25% rabatt

  På STF Klippet samlar vi alla våra mest rabatterade erbjudanden runt om i landet. Vi fortsätter att ge dig bra, unikt och skönt boende men nu till extra förmånligt pris och alltid nära äventyret i Sverige!

  Till erbjudandet

 • 100%FJÄLL 30%BÄTTRE PRIS SOMMAR

  Sugen på att sticka till fjällen i sommar? Är du mellan 16 – 25 år ger vi 30 % bättre pris på boende på utvalda datum på vissa av våra boenden i fjällen. 100 % Fjäll ger dig äkta fjällkänsla till grymt bra pris!

  Till erbjudandet