Sagt om STF Tillsammans

Vad tycker andra om STF Tillsammans?

På den här sidan har vi samlat lite röster om vad andra tycker om STF Tillsammans. Och vi har förstås frågat er som är allra viktigast för oss – alla ni som gör att vi finns. Läs deltagare, föräldrar och ledare dela med sig av sina erfarenheter av våra STF Tillsammans-läger.

"Jag lärde mig att jag kan göra vad som helst, och att vänskap är något av det viktigaste som finns!"

Deltagare

"Om ni känner er ensamma och vill skaffa kompisar för livet, om ni vill lära känna nya städer eller lära känna er själva, borde ni åka på tillsammans lägret."

Deltagare

"Oavsett vilka som deltagit, gamla som nya deltagare har jag mötts av en öppen attityd oavsett vem du är eller var du kommer ifrån."

Deltagare, Umeå

"Jag kom till Sverige för 10 år sedan och skulle aldrig fått se de här platserna om det inte vore för STF."

Återkommande deltagare och numera också ledare. Stockholm

"Du missar mycket av livet om du inte passar på och åka dit, om du älskar att vara inne i naturens hjärta, njuta av den friska luften och mat, vara närmare till fjällen."

Deltagare

"Tack för ett givande läger som stärkte min dotter mer än något annat! Hon kom hem lycklig, glad och nöjd, med både nya vänner och erfarenheter i bagaget."

Förälder till deltagare, Stockholm

"Det finns något befriande att träffa ett gäng andra tjejer för att må gott, utöva friluftsliv, leka och diskutera stort som smått"

Deltagare, Umeå

"TILLSAMMANS behövs för att stärka och värna om Sverige som ett inkluderande mångkulturellt land där vi tillsammans delar upplevelser i livet för att skapa gemensamma nämnare, förståelse och vänskap över gränser"

Ledare, Mölndal

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.