Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

STF Södra Halland Lokalavdelning

Kontaktperson

Lars Andersson

Telefon: 070-418 44 24

stfsodrahalland@stfturist.se

Postadress

STF Södra Halland Lokalavdelning - Stenfalksvägen 1, 30261 Halmstad

Våra kommuner

Falkenberg, Halmstad, Hylte, Laholm

Anslut dig till vår lokalavdelning

Maila ossså får du mer information om vår verksamhet

Foto: Ingrid Lönn

Aktuellt

För att bli medlem i vår lokalavdelning krävs att du aktivt anmäler dig. Det kan du enkelt göra på vår e-postadress stfsodrahalland@stfturist.se. Det kostar inget att vara med om du redan är medlem i STF.

Är du inte medlem i STF kan du bli det genom att anmäla dig direkt till oss vilket vi uppskattar då det innebär att första årets medlemsavgift tillfaller lokalavdelningen och kan användas i vår verksamhet. Enklast ringer du vår kassör Lars Aronsson 070-0699966 eller kontaktar oss på ovanstående e-postadress.

Vi rekommenderar samåkning och att du betalar 5 kr per mil till chauffören!

Vårprogram 2020
Vårt programblad finns nu på bibliotek, turistbyråer och vandrarhem.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.