Årsmöte 2021

placeholder for local activities whithout image.

Aktivitet

STF Kungsbacka Varberg

09 Feb 2021

 • 09

  Feb

  2021

Gratis

Medlem i STF
Boka in tiden för vårt årsmöte, som vanligt på Kuggaviksgården i Åsa. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar samt fika och underhållning. Program meddelas i vårprogrammet. Alla val är förberedda.
 • Samling: Kuggaviksgården, Åsa , 19:00
 • Plats: Kuggaviksgården, STF:s vandrarhem i Åsa
 • För vem? Alla
 • För mer information och anmälan: Margaretha Stamborn tel 0705 36 58 46

Typ av aktivitet: Kulturarrangemang

Aktiviteter

 • 28 Nov 2020

  • 28

   Nov

   2020

  Grötlunk i Åsa

  På sedvanligt sätt samlas vi vid entrén till Kuggavik med glögg och pepparkaka innan vi går ut på själva grötlunken. Det blir ca en timmes promenad i Åsa under ledning av Erik Johansson. En lite kortare runda för dem som inte vill gå så långt erbjuds under ledning av Barbro Björling. Efter promenaden är det dags att provsmaka på julen i form av julgröt och skinkmacka i matsalen på Kuggaviksgården.

  Läs mer

  Samling: Vid Kuggaviksgården i Åsa kl 11:00. Utrustning: Kläder efter väder och rejäla skor. Vägbeskrivning: I Åsa, följ vandrarhemsskyltning. Kostnad: Medlemmar 50 kr/person. Övriga 100 kr/person. Anmälan: Senast 20 november till Barbro Björling, 0706-61 25 17
  Pris

  Medlem: 50 kr

  Icke-medlem: 100 kr

 • 12 Dec 2020

  • 12

   Dec

   2020

  Adventsvandring närmare jul

  Gunnel och Anders Björcke, våra duktiga guider tar oss med på en promenad i ”sina vandringsmarker”. Vi går genom Kurt Larssons välvårdade skog. På vissa delar av promenaden kan det vara lite svårt att ta sig fram, men för det mesta är det mycket lättgånget. Vi gör en promenad och kommer fram till vår fikaplats vid Kurts knuttimrade stugor. Kanske kan vi även grilla korv, då Kurt brukar elda inne i kåtan. Den som är trött i benen kan vila på gummans eller gubbens bänk. Passa på att ta en paus i julförberedelserna och träffas på lokalavdelningens sista träff 2020, med förhoppning om att vi ses igen 2021 Kanske hittar ni någon grankvist, några kottar eller annat för juldekorationerna.

  Läs mer

  Utrustning: Grova skor och fika, korv för dem som vill grilla. Samling: Klasa hembygdsgård kl 10.00 Vägbeskrivning: Från Lindbergs kyrka, kör 500 m mot Stamnared.
  Pris

  Medlem: Gratis

 • 09 Feb 2021

  • 09

   Feb

   2021

  Årsmöte 2021

  Boka in tiden för vårt årsmöte, som vanligt på Kuggaviksgården i Åsa. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar samt fika och underhållning. Program meddelas i vårprogrammet. Alla val är förberedda.

  Läs mer

  Pris

  Medlem: Gratis

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.